ZDRAVO BIO!
Fitness savjeti Izdvojeno ticker

Veoma korisni fitness savjeti

Treba vam poseban motiv i inspiracija da odete u teretanu i odradite taj mrski trening? Donosimo vam nekoliko veoma korisnih savjeta koji će vas zaista motivisati i podstaći vas na vježbanje.

Krenimo redom…

Vježbajte čim ustanete. Neka vam torba sa opremom za vježbanje stoji pored kreveta tako da je ugledate čim otvorite oči. Odmah kernite na vježbanje prije nego vam se mozak u potpunosti razbudi i počne da negoduje. Uhvatite sami sebe na prepad.

Izađite na svijež vazduh. Ako niste ljubitelj teretane ili grupnih vježbanja onda šetajte. Obezbedite sebi najmanje 15 minuta šetnje dnevno. Šetanje će vas povezati sa prirodom i popraviće vam raspoloženje.
Kratke vježbe. Nađite vremena u pauzi za ručak da napravite brzu šetnju, najbolje po stepenicama, koja će vam podići nivo energije za tili čas.

Probajte povlačenje konopaca. Odmah po buđenju radite vježbu povlačenja konopaca sat vremena. Za to vrijeme slušajte muziku i dobro raspoloženje i energija tokom dana biće zagarantovani.

Postavite sebi cilj. Nosite pedometar i pokušajte napraviti 10 hiljada koraka u toku dana. Nije lako kao što vam se možda čini, ali ako se potrudite sigurno ćete uspjeti.

Pronađite nešto što ćete voljeti. Veoma je važno da pronađete vježbe koje će vas na neki način zarobiti, u kojima ćete uživati i bez kojih nećete moći zamisliti nedelju. Neki vole trčanje na traci, neki vole vožnju biciklom, a neki vole planinarenje. Vi pronađite svoju strast.

Zabavite se. Neka vaša svakodnevna fitnes rutina bude zabavni deo vašeg radnog dana. Umjesto da odete na kafu sa drugaricama zajedno vježbajte, igrajte se sa klincima ili sa psom.

Neka vam uvijek bude udobno. Kad ste kod kuće uvijek nosite udobnu garderobu kao što su trenerke, helanke i pamučne majice tako da u svako doba dana možete lagano da se istegnete ili odradite nekoliko setova omiljenih vježbi.

Izvor: portal – lifepress magazine.com

Related posts

Balansiran doručak sa žitaricama

admin

Trikovi koji će pomoći vašem zdravlju i ljepoti: 6 načina da bolje spavate

admin

Uzroci i lijek protiv opadanja kose

admin

Leave a Comment