ZDRAVO BIO!
Fitness savjeti Izdvojeno

Fitness rutine poznatih dama koje obezbjeđuju savršenu liniju

Ako još pokušavate da pronađete svoju fitness rutinu i često ste u nedoumici šta izabrati, možda će vam savjeti i izbori vježbanja slavnih dama pomoći u tome.

Mnogima od nas vježbanje teško pada i nije da nismo zadovoljni rezultatima, već nam je tih sat vremena veoma naporno. U međuvremenu pronalazimo izgovore i u širokom krugu zaobilazimo zakazane treninge. Ipak, možda je samo u pitanju to da nismo pronašli ono što volimo da vježbamo? Možda je to trčanje, joga ili aerobik, ali ako će nam biti lakške i slavne dame su prošle kroz ove faze i sa nama podijelile svoje fitness rituale sa kojima su najzadovoljnije.

U nastavku pročitajte u kojim aktivnostima najviše uživaju holivudske zvijezde i šta su rekle tim povodom.

Alicia Vikander

“Za ulogu akcione heroine Lare Croft, vježbala sam mjesecima. Bilo je tu svega, ne samo vožnje bajsom, već i plivanje, trčanje, boks, penjanje planinama…”

Bella Hadid

“Kada treniram, zaista volim da treniram. Iako kombinujem boks i jogu, ne volim cijeli yoga trening. Mislim da je joga veoma umirujuća, ali mi je ponekad potrebno da vježbam jače.”

Miranda Kerr

“Joga, pilates i vježbe istezanja su moji favoriti. Pustim muziku i dok vježbam, moj sin igra oko mene.”

Adriana Lima

“Obožavam boks i kružne treninge. Otkrila sam da nije tako lak put do dobre forme i da je neophodno konstantno vježbanje. Obožavam da se hranim zdravo i ključ dobre forme je u balansu hrane i vježbanja.”

Jennifer Lopez

“Obožavam kardio vježbe – trčanje, igranje, Tracy Anderson trening. Mislim da je važno da konstantno mijenjamo svoju sportsku rutinu.”

Izvor: www.elle.rs

Related posts

Pojava rane menopauze može se spriječiti putem ishrane

admin

Četiri od deset žena priznalo kako vježbaju da bi mogle jesti šta žele

admin

Medicinska dijeta

admin

Leave a Comment