ZDRAVO BIO!
  • Home
  • Novosti
  • City Fitness: Evo kako će izgledati jedan od najvećih fitness centara u regionu
Izdvojeno Novosti

City Fitness: Evo kako će izgledati jedan od najvećih fitness centara u regionu

Na nedavno zaključenom tenderu za prostor predviđen za fitnes centar u Domu revolucije, ukupne površine 1572 m2, kompanija “Knjaz”, čiji je izvršni direktor Slobodan Knežević, ispunila je sve zakonske uslove i u postupku licitacije dobila pomenuti prostor u zakup na 30 godina.

“Imajući u vidu da se naša kompanija već dugi niz godina uspješno bavi različitim djelatnostima, ali i da je naše poslovanje najmanje bilo vezano za naš rodni grad, sama ideja da se prihvatimo ovako zahtjevnog finansijskog projekta  u ovom momentu je morala imati ozbiljnu pozadinu. Podstaknuti jednom realnom slikom pozitivnih trendova u razvoju grada, čvrsto vjerujući da Nikšić predstavlja nevjerovatan potencijal za kondicionu pripremu sportista, kao i da se veliki broj naših sugrađana sportom bavi rekreativno, odlučili smo da u Nikšiću otvorimo jedan od najmodernijih sportskih centara u regionu”, objašnjava Knežević.

PARTNERSTVO SA CITY FITNESS-OM

Ipak, kako priznaje, na njihovu  odluku da investiraju sredstva i podare Nikšiću možda i jedinstveni sportski objekat na ovim prostorima, najveći uticaj je imalo to što su prepoznali da u Nikšiću već postoji fitnes centar koji svojom ozbiljnošću i organizacijom predstavlja svjetski nivo.

“U realizaciju ovog projekta ulazimo sa našim prijateljima iz fitnes centra “City Fitness” i u narednom periodu ćemo iskoristiti sva naša znanja i timski uokviriti ponudu kako za rekreativce, tako i za profesionalne sportiste, a koja će zadovoljiti najviše standarde”, poručuje on.

Milivoje Đurđić, predstavnik City Fitness-a podsjeća da su sa radom počeli prije nepune  tri godine u momentu kada su njihovu ideju da otvore prestižni fitnes centar mnogi bojažljivo komentarisali “pa ovo je Nikšić”.

“Možda su nam i takva “upozorenja”, uz našu ogromnu ljubav prema sportu i rekreaciji, i dala snagu da pokažemo da Nikšić može. Danas smo mi fitnes centar koji je prepoznat u regionu po kvalitetu i fitnes centar koji je neizostavan učesnik svih regionalnih fitnes festivala. Posebno nas raduje činjenica da smo postali okupljalište velikog broja mladih ljudi koji su svojom pozitivnom energijom i izgradili ono što nas odvaja od drugih”, jasan je Đurđić.

NIKŠIĆ KAO METROPOLA SPORTA

Đurđić smatra da su svi okupljeni oko ove ideje zapravo svjesni da je Nikšić nevjerovatan potencijal kada je u pitanju kondiciona priprema sportista.

“Mišljenja smo da ono što Tivat nudi u jahting turizmu, da Nikšić može nuditi u ovom vrlo značajnom turističkom aspektu. Svjedoci smo da sve više sportista bira Nikšić za predsezonske pripreme. Danas kada Nikšić ima sve potencijale da bude “crnogorska Antalija”, mi smo došli na ideju da uokvirimo u potpunosti ponudu koja će privući sportske ekipe i sportiste u naš grad”, kaže on zahvaljujući gradskoj upravi koja je, ističe, umnogome doprinijela svojom vizijom revitalizacije sportskih objekata, da i oni sami dođu na ovakvu  ideju.

“Naravno, ovakav projekat, osim tehničke opremljenosti, zahtijeva i zadovoljenje najviših stručnih standarda. Mi smo od samog početka usmjereni na najreferentnije fitnes adrese i centre koji diktiraju fitnes trendove. Kada je riječ o rekreaciji, možemo vam reći da u Nikšić dovodimo najpopularnije svjetske programe najmoćnije fitnes organizacije “Les Mills”, navodi Đurđić.

Iz City Fitnesa proučuju  da je, kada je riječ o radu sa profesionalnim sportistima, u toku formiranje tima u kom će biti treneri koji su već radili sa osvajačima olimpijskih, svjetskih i evropskih odličja, kao i naši bivši vrhunski sportisti koji su već proslavili naš grad.

“Obećavamo da ćemo doprinijeti da Nikšić postane sportska metropola. Grad koji ima Trebjesu, Krupac i ogromno sportsko srce može sve. Na kraju bi poručili sugrađanima da se bave sportom i rekreacijom, da vode računa o svom zdravlju i da svi zajednički, kroz odanost i ljubav prema gradu, Nikšić uvijek činimo posebnim. NIkšić to i jeste”, zaključuje Đurđić.

Izvor: Onogošt.me

Related posts

Pobijedite kamenac u žuči prirodnim putem

admin

Trendovi u ishrani za 2018. godinu

admin

Neobičan doručak: Musli od urmi

admin

Leave a Comment